Time to get in shape, again: Yoga

Yoga poses

 

Na ruim anderhalve maand in Italië geleefd te hebben en mijn eetgewoonten alleen maar de verkeerde kant op gaan (denk aan grotere porties en grotere hoeveelheden nutella en pasta) is het hoog tijd geworden (understatement) om weer in shape te komen. Ik heb aan het begin een grens gesteld voor het aantal broeken waar ik uit mocht scheuren (2) en die grens is helaas na anderhalve maand al behaald.

Omdat ik op softbal na de meeste sporten die ik heb geprobeerd nooit langer dan een paar weken wist vol te houden heb ik besloten het over een andere boeg te gooien. Minder rennen, meer subtiel bewegen. Ik heb geïnvesteerd in een Yogamat en een Yoga app (Yoga Studio) en heb nu na een paar sessies in mijn kamertje goede hoop dat dit een succes gaat worden!

Meer Yoga-updates (en of Yoga voor mij überhaupt resultaat geeft) volgen!

Geef een reactie