Private law 101: College 1

Dat moment dat jij beter Engels spreekt dan je docent…

Dit vak private law gaat een interessante worden. Terwijl ik dit schrijf is de leraar ergens helemaal voorin in de zaal honderd procent aan het strugglen met zijn taal en het uitleggen van het verloop van de course. In zijn woorden gaat dit niet traditioneel aantekeningen maken en leren uit het boek worden, maar iets moderners, iets actievers. Iets waarbij de studenten meer engagen in de lessen en meer mee gaan praten. De studenten meer laten praten betekend dat de docent minder hoeft te praten. Bravo! Dat heeft hij alvast goed opgelost.

En ik geef toe, met handgebaren kom je ook een heel eind, dus dat verlicht het probleem al nog iets meer!

What is tolerance? It is the consequence of humanity. We are all formed of frailty and error; let us pardon reciprocally each other’s folly – that is the first law of nature. – Voltaire

Dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje..

Geef een reactie