1893293

Het studeren is begonnen met…

Andere vakken uitzoeken!

Vandaag zou ik mijn academische carriëre in Italië aftrappen met twee colleges van ieder 3 uur. Uiteindelijk bleek het zo te lopen dat ik één college van drie uur had, bij het andere college na anderhalf uur weg ben gegaan en thuis nog een aantal uur heb besteed aan het uitzoeken van andere vakken. Het tweede vak van vandaag bleek toch een stapje te hoog voor iemand die geen economie meer heeft gehad sinds de derde klas, en aangezien 1 plus 1, 2 is, kon ik wel raden dat nog een ander vak wat ik zou gaan volgen dan ook niets voor mij zou zijn. Geen Industrial Organisation, en geen Financial Markets and Institutions, maar Macroeconomics and Private Law ga ik volgen naast de andere twee vakken die als het goed is wel naar verwachting ingericht zijn. De tijd zal het leren!

De tijd zal ook gaan leren hoe het is om vier vakken ter gelijkertijd te volgen in plaats van twee, iets wat ik ook niet meer gedaan heb sinds de middelbare school…

Education is what remains after one has forgotten what one has learned in school. – Albert Einstein

 

Geef een reactie